Vicfull1 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Mám nový notebook od Dell, když ho zapnu vše běží, ale notebook hučí a ten větráček je zahřátý co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Co si máme představit pod pojmem "hučí" některé notebooky "hučí" už samy od sebe a větráček zahřátý být musí protože odvádí teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 taky mám nový notebook od Acer,taky hučí a větráček je teplý,taky se tím nechvástám a koupím si chladicí podložku,která mi hodně pomáhá(s teplotou notebooku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 a je potřeba ta chladící podložka? nebo to může být i bez ní.. ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Záleží na tobě, pokud se ti počítač evidentně přehřívá (při náročné hře se sám vypne), tak ti podložka určitě zvýší životnost notebooku. Pokud se ti nepřehřívá tak je to zbytečnost. Teploty zjistíš přes různé programy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 A můžu se zeptat jaký je to např. program, abych si nestahl nějakej blbej, a tak chci poradit dobrej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 snad se podíváš přes bios ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 S tvojí inteligencí bych šel ten noťas vrátit a radši bych si u Nguyenů koupil TV konzoli na kazety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 asi tak... všichni prostě vypatlaný čuráci co ani neuměj googlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Jestli vám to tak vadí tak tady nemusíte odepisovat.. !! kokoti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Zamysli se nad tím slovem "kokoti", protože dle toho co tu předvádíš jsi ledatak kokot ty a to né prvního stupně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 takže u noťasů v BIOSu teplota většinou nebývá,program by sis mohl najít sám jak se tady píše,ale zkus CPUID hardware monitor a kdžtak speccy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 snad se podíváš přes bios ne Co to? Jak zjistíš před bios teplotu grafiky? Vicfull: použij Speecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 assasin : tak že si ho otevřeš a zároveň otevřeš oči protože to máš hned před čumákem lentilek2: tak uděláš novej flash nebo jak se tomu u kompů ještě řiká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Díky assasin a Lentilek2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 A jaká teplota je u grafiky, procesoru a harddisku špatná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 to je podle chlazení jaký máš .... u ntb je to jinak, ale grafika v zátěži max 70, ale to je už strop, pak už to neni zdravý.... já mam 43 pri všech CoD to sou ale slabý hry... hadr vůbec neřeš, CPU je dost individualni, u ntb zvlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Já mám právě notebook Dell inspiron n5010 - i7 - Ati mobility raedon 5650 - 750 hdd atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Já mám Acer 5820TG - Radeon 5650 HD mám při zátěži (Black Ops) kolem 75 stupňů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 A to je špatný že to má tolik stupnů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vicfull1
Mám nový notebook od Dell, když ho zapnu vše běží, ale notebook hučí a ten větráček je zahřátý co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.