michalbudha Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2010 Cau, pred tydnem jsem si koupil uplne novy xbox arcade zapl jsem ho pripojil na LIVE a stahl jsem nejake aktualizace a je tam nejake divne menu.Chtel bych to stare jde to? Citovat
0 Fenri Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2010 Bohužel nejde, takto prostě vypadá nový Dashboard (menu), musíš se s tím smířit dokud to zas nezměněj na něco jiného :). Citovat
0 michalbudha Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2010 tak to je fakt na pi*u!!!Protoze chystam si nechat udelat flash. Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2010 tak to je fakt na pi*u!!!Protoze chystam si nechat udelat flash. A co ma, podla teba, flash s dashboardom? Nic... Citovat
0 michalbudha Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2010 no treba to ze nechci BAN a tim padem ho asi nemuzu ten dashboard stahnout ne? Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2010 no treba to ze nechci BAN a tim padem ho asi nemuzu ten dashboard stahnout ne? Nepisal si, ze si ho uz stiahol? :lol: O co ti vlastne ide? Citovat
Otázka
michalbudha
Cau, pred tydnem jsem si koupil uplne novy xbox arcade zapl jsem ho pripojil na LIVE a stahl jsem nejake aktualizace a je tam nejake divne menu.Chtel bych to stare jde to?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.