Batista123654 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Zdravím. Když chci vypnout ps3 dám normálně vypnout, ale světýlko sice svítí červeně, ale přád běží větrák a svítí světýlko wi-fi. Sice mám premium účet, ale automatické stahování je vypnuto. Nevíte čím by to mohlo být? Moc díky. S pozdravem. Batista123654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Zkoušel si PS3 ze zadu vypnout,zapnout atd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 tohle je zpusobeno remote play s PSP jen to vypneš a bude to OK (vypneš to v nastavení stačí trochu hledat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 tak co ja vím že to je tím remote playem s psp jen čekám na nějakou odezvu ono je neslušný když už se tedy na neco zeptáš neodpovedět jestli jsi to vyřešil či ne , ted admini neví jestli to mají zavřít či ne atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Batista123654 Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Ahoj. Promiň. Četl jsem odpověď až teď. Do 30 minut napíšu, jestli se to vyřešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Batista123654 Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Tak vyřešeno. Můžete toto téma uzavřít. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Batista123654
Zdravím. Když chci vypnout ps3 dám normálně vypnout, ale světýlko sice svítí červeně, ale přád běží větrák a svítí světýlko wi-fi. Sice mám premium účet, ale automatické stahování je vypnuto. Nevíte čím by to mohlo být? Moc díky.
S pozdravem. Batista123654
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.