marack666 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Čau lidi,chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímhle obchodem http://levny-obchod.net/ .Chtěl jsem si tam objednat PSP ale píše mi to nějakou chybu.Kdo odtud obědnával tak at se mi ozve.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Mají to podezřele levný to PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Já vím, proto odtud chci obednat ale je tam nejaka chyba :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Být tebou tak jim radči zavolám zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Sem jim psal uvidíme co odepíšou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.