steven Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Cau. Po delsi dobe sem si stahnul nejlepsi hru(:)) a haze mi moji oblibenou chybu cislo 80020148 skousel sem prohazet kernely, i UMD mode (sony 9660, M33, etc.) nic nepomaha. ted mam FW 5.50GEN D3 PLS help me!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 musíš hru decryptnout pres iso tool, navod je na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 patchnout. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 to je jedno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steven Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Tak jsem si nahodil iso tool, jel jsem podle navodu, delal sem to nekolikrat, but still nothing nemate jeste nejakou pomoc/radu? nemate treba link na MHP3 s patchem?PROSIIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
steven
Cau.
Po delsi dobe sem si stahnul nejlepsi hru(:)) a haze mi moji oblibenou chybu cislo 80020148
skousel sem prohazet kernely, i UMD mode (sony 9660, M33, etc.)
nic nepomaha.
ted mam FW 5.50GEN D3
PLS help me!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.