yaluroo Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Zdravím všechny znalce. Mám dotaz na připojení ps2 nějakým .......... do notebooku. Jestli to vůbec jde, tak bych rád věděl jak, pokud máte někdo zkušenosti. 8) Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Nejde....Notebooky maj jen vystup(muzes promitat co je na notebooku na necem jinem) ale naopak to nejde...teda aspon ja takovej notebook neznam....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaluroo Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 děkan draku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 existuje řešení, a jmenuje se EASY CAP, nedávno mi přišlo a přes ni da připojit vše s konektory pro zvuk a video + S-video, jsem s nim na 100% spokojeny, dokonce můžete přes něj i nahrávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.