FrederickVI Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Zdravím Když se pohrabete v iFile tak narazíte na složku kde jsou uloženy všechny skladby v iPod. Tudíž se ptám jestli by šlo používat iFile jako iTunes - Nahrávání skladeb z PC do iPhone přes iFile. Chtěl bych zkrátka stáhnout nějaké písně přímo v iP a přes iFile nahrát do iPod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 tak to zkus,ne? jinak mohl by jsi mi tu složku napsat(přsněji cestu ke složce) jinak myslím si,že to bude mít apple zablokovane,protože jsem zkusil dát do složky ibooks jedno pdf,ale ibooks mi to nenašlo,ale když jsem ho vložil přes itunes,tak tam bylo,ale pod jiným názvem sfgf5h65f4g6v5fdasfh586.pdf(tak nějak) I s shufflem,když jsem tm chtěl vložit skladbu přes tento počítač,taky mi to nevzal,itunes tvoří v ipodu nějaký textový soubor(zakodovaný)a v něm se píše co to je za hudba,kniha,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Určitě to přejměnovává. Soubory mají asi 5 písmen a čísel.. Jen tak to vložit nejde. Možná s nějakým patchem z Cydie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Zdravím
Když se pohrabete v iFile tak narazíte na složku kde jsou uloženy všechny skladby v iPod.
Tudíž se ptám jestli by šlo používat iFile jako iTunes - Nahrávání skladeb z PC do iPhone přes iFile.
Chtěl bych zkrátka stáhnout nějaké písně přímo v iP a přes iFile nahrát do iPod :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.