Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaký program na smazání duplikátních tracků?

Galaxy

Otázka

Zdravím, měl bych skromný dotaz. :) Jelikož moje hudební sbírka je poměrně větší (přes 22 000 souborů), tak se v ní najdou nějaké duplikátní songy. Proto se ptám - existuje nějaký program, který dokáže ty duplikáty najít ve složkách a následovně i smazat?

Byl bych rád, kdyby to umělo vždy nechat tu lepší kvalitu (např. když když mám na hdd vynil rip ve VBR kvalitě a WEB ve 320 kbps toho stejnýho releasu, tak aby to nechalo ten WEB). To stejné když to mám ve FLACu a též v MP3 z dívější doby.

Snad jsem to napsal pochopitelně.. :)

Za každou užitečnou radu dám thanks a pokud tu jsou credits (nevidím je tu), tak pošlu i ty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

O takovém programu bohužel nevím. Ale pokud jednou takový program seženeš nebo vytvoříš určitě tím spoustu lidí potěšíš a možná vyděláš i nějké penízky, protože jako nápad je to dobrej. Vím že jsem ti neporadila, ale snad to aspoň potěšilo :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
O takovém programu bohužel nevím. Ale pokud jednou takový program seženeš nebo vytvoříš určitě tím spoustu lidí potěšíš a možná vyděláš i nějké penízky, protože jako nápad je to dobrej. Vím že jsem ti neporadila, ale snad to aspoň potěšilo :-)

Například ve foobaru tato funkce existuje, ale smaže je jen z listu, co je v přehrávači. Takže vlastně k ničemu.

Nevím pokud ti to pomůže, ale pokud se ty songy jmenují aspoň podobně, tak bych navrhoval najít je přes hledací program ve Winech a jeden z nich smazat. Vím že to zní divně, ale snad by se to takhle dalo řešit.

Přesně jak píše anonymous_, tímto stylem hledání bych u toho strávil minimálně měsíc.

Našel jsem program Similarity, teoreticky by měl tomu, co jsem chtěl, vyhovovat, ale za tu dobu, co jsem to scanování mě puštěný (cca hodinu) mi to našlo cca 110 000 podobných tracků a hledání byla asi v polovině. (to číslo je blbost, tolik toho na HDD nemám)

Děkuju za každou další radu. :]

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu