Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výběr notebooku

kolucij

Otázka

Musim si nutně koupit notebook velmi dobrý do 35 000,-kč (Velmi dobrý do tý ceny)

myslel jsem si že si mám koupit ASUS G73JH-TY151V tak a to je ta otázka je dobrý (recenze) ? Nebo jinný potřeboval bych 4-jádro nebo 2-jádro. Děkuji předem za vaše odpovědi:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mohla bych se zeptat proč chceš investovat takové peníze do notebooku? Bude to podle všeho notebook na hraní? Pokud mám pravdu, jsou to z mého pohledu vyhozené poníze. Raději bych takovou částku rozdělila a postavila si pořádný stolní PC a za zbylou částku pořídila nějaký notebook. Notebook za takové poníze má jednu obrovskou nevýhodu a tou je, že velice rychle stárne a věci v něm se nedají až na vyjímky upgradovat.

Odkaz ke komentáři

• 0

ale jo jeden existuje kde se da delat uprage ale tam je cena daleko jina jinak presne jak ti tady radi modrasek investuj do stolniho PC pokud nutne nebudes to prenaset kazdou chvily sem a tam jinak pokud i jde o to aby to dlouho vydrzelo a baterku hrani her tak na to rychle za pomen je to sice herni notas ale zahrajes si na nem tak necelou hodinu na baterku pak ho budes muset na kopnout do zasuvky a za dalsi kvalita toho notasu je taky nic moc popravde a pokud preci jen ho hces kupovat tak ho kup s ATI ten se mene prehriva ale pokud ti jde o hrani i ve 3D teda polohrani tak musis bouzel s nevidia jinak nejlepsi je ted pockat do pristiho roku kdy bude novej processor a zaroven nova graficka karta do notasu jak u ATI rada 6xx tak envidia tam vlasne uz je cislem GTX 580 M

plus doplneni lepsi je intel i5 nez intel i7 rada 700Q a duvod i5 ma v sobe grafiku tak ze na internet bez eletricke site ti vydrzi vice coz povazuji za lepsi vlasnost jako sou i inteli i7 jen ze ty u nas nesezenes

Odkaz ke komentáři

• 0

ten notebook potrebuji na programovani her a programu (slozitych a narocnych) proto neco takoveho potrebuji ale o tomto notebooku nic navim takže říkate radši stolní ? Ano je to výhoda je lepší, ale nedá se přenášet. Zato déle vydrží. Mohly by jste mi poslat nějakej, který by zvládal náročné hry, programy atd. ? do 35 000,-kč Děkuji předem

Odkaz ke komentáři

• 0
ten notebook potrebuji na programovani her a programu (slozitych a narocnych) proto neco takoveho potrebuji ale o tomto notebooku nic navim takže říkate radši stolní ? Ano je to výhoda je lepší, ale nedá se přenášet. Zato déle vydrží. Mohly by jste mi poslat nějakej, který by zvládal náročné hry, programy atd. ? do 35 000,-kč Děkuji předem

Nebo kterou značku ??? Je lepší Intel i5 nebo i7 s turbo bostrem atp ? :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu