mirage Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 jak přepnu konzoli PS3 ze Service/Factory modu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Vypnutím konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirage Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 nn. pořad to tam mám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 A co tam máš? Nepleteš si to s demo modem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirage Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 mam tam ten červený čtverec service / factory mod. vše bylo ok. ale hrál jsem si s jailbreakem od hermesu. nějak mi to něšlo, tak jsem chtěl zkusit něco jiného a podle všeho jsem si na teensy 1 nahrál psgrade.hex a po něm se mi to tam ukázalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toshiba25 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 zkus si třeba dát Restore Default Settings ,je to v System Settings ty si měl fw 3.50? že si dal service / factory mod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirage Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 restore nepomáhá. neměl. měl jsem 3,41 jak má být. právě že ani netuším co jsem to udělal za volovinu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackaL1468625240 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 A fakt jsi si nehrál s downgradem? Podobný problém popisují tu: http://console-forum.net/tema/100345-ps3-jailbreaking-pouze-info/page24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirage Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 už to mám vyřešeno. opravdu jsem si nehrál s dongradem, ale návod z downdgradu pomohl Lv2diag.self FILE 2 do rootu flasky aa vše je jak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 nejsem si jistý, jestli je vše jak má být...zkoušel jsi přehrát BR disky? mám dojem že ti asik nepůjou. je totiž nějakej problém v těch souborech...pokud ti jdou, tak to neřeš a pokud ne, tak si zkus stáhnout fw 3.41 a nahraj ho znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 nebo nahraj 3.21 za pokus nic nedas .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whitestorm Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 už to mám vyřešeno. opravdu jsem si nehrál s dongradem, ale návod z downdgradu pomohlLv2diag.self FILE 2 do rootu flasky aa vše je jak má být jj, nejdřív Lv2diag.self (první) naběhne do servisáku a pak Lv2diag.self (druhej, menší) naběhne do normálního módu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 holub Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 nejsem si jistý, jestli je vše jak má být...zkoušel jsi přehrát BR disky?.... CO by s tím měl mít ? sám si ve vedlejším tematu přidal nějaky fix na to ne ? TAk to ho nemusíš strašit,i kdyby mu nešli tak to opraví a neni to nic zavažnýho,myslím že je to regionem a děla to chybu jen u filmů při vložení disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 loleqx995 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Hele ja s tím mam taky problem přehodil jsem Flasku na Fat32 a překopčil jsem tam ten Lv2diag.self FILE 2 a dal jsem to do ps3 zase ho zapnul a nic prosím dejte mi navod, nebo nejake delší a podrobnějsí kroky jak na to.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mirage
jak přepnu konzoli PS3 ze Service/Factory modu. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.