BlackHawkCZ Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj, mohl bych poprosit o radu.... všiml jsem si, že když Vy odpovíte, tak máte pod sebou avatara, gamerscore a tak....Můžete mi říct, jak to sem dostanu? Odkud to mám uploadnout? Díky8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj, mohl bych poprosit o radu.... všiml jsem si, že když Vy odpovíte, tak máte pod sebou avatara, gamerscore a tak....Můžete mi říct, jak to sem dostanu? Odkud to mám uploadnout? Díky8) Ovládací panel - moje nastavení - upravit avatara . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Případně "upravit podpis" - ten je pod příspěvkem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackHawkCZ Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Díky moc pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BlackHawkCZ Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 "zkouška"...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Není zač ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BlackHawkCZ
Ahoj, mohl bych poprosit o radu.... všiml jsem si, že když Vy odpovíte, tak máte pod sebou avatara, gamerscore a tak....Můžete mi říct, jak to sem dostanu? Odkud to mám uploadnout? Díky8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.