DarkTemplar Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Zdravím , počul som že sa dá dostať Android do iPhonu. Mám pár otázok :-) 1. Na aký iPhone/FW to ide ? 2. Či to ide plynule ? 3. Ako to je s aplikáciami (pre Android) 4. Či by nebol nejaký tutorial ako to tam dostať :-) ĎAKUJEM. //sorry za zlú sekciu,som pozeral či tu nie je návod a zabudol som prehodiť na Otázky&odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 nedavej to tam , nejde WIFI atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 de to snad jenom na 2G a 3G.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 1. Pouze 2G a 3G. (Nejde na iPod touch, to je snad jasné) 2. Nemělo by se to sekat. Z vlastní zkušenosti nevím, jelikož to nemám. 3. Nejsem si jistý jestli fungují všechny. Ale měli by. ;) Nekdo píše, že na něm nic nejede. Promiň, ale v tom si nejsem jistý. :D 4. Tutorial jsem ti poslal do PM (kvůli reklamě) Tohle ti nedoporučuju. I když sem fanda Androidu, tak ještě to není, tak vyštelované, aby se to dokázalo tvářit jako "mobil s official androidem". Jak zde někdo psal, nejede wifi. Je to spíš, takové vyzkoušení, pokud plánuješ mobil s Androidem. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 na iPody to jde... http://www.idroidproject.org/wiki/Status ,ale jen na 1G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Score Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 1. Pouze 2G a 3G. (Nejde na iPod touch, to je snad jasné)2. Nemělo by se to sekat. Z vlastní zkušenosti nevím, jelikož to nemám. 3. Nejsem si jistý jestli fungují všechny. Ale měli by. ;) Nekdo píše, že na něm nic nejede. Promiň, ale v tom si nejsem jistý. :D 4. Tutorial jsem ti poslal do PM (kvůli reklamě) Tohle ti nedoporučuju. I když sem fanda Androidu, tak ještě to není, tak vyštelované, aby se to dokázalo tvářit jako "mobil s official androidem". Jak zde někdo psal, nejede wifi. Je to spíš, takové vyzkoušení, pokud plánuješ mobil s Androidem. ;) Docela by mě zajímalo proč je jasné źe to nejde na iPod? Nechápu kdes tuhle informaci vyhrabal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Musel by být upravený "Android pro iPhone". iOS na iPhone, taky není stejný jako pro iPod touch. Funkce telefonování atd.. by tam bylo zbytečně a ještě by to mohlo házet chyby. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.