Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wifi

Lentilek2

Otázka

Mám ipod touch 3g a acer 5542g a problém je,že se ve škole nemůžu připojit na wifinu ani s ipodem ani s notebookem,ale neznám nikoho kdo bys nedokázal připojit,kámoš ma ipod touch 1g i 4g,taky se dokáže připojit,ale já musím mít tu smůlu,mají tam 26 routerů(po celé škole) netgear s 12decibelovými anténami a ja mám doma tp-link.Celý čas jsem si myslel,že je to mým iPodem,ale když mi dneska ani noťas nejel,tak mě napadlo jestli tam není nějaký konflikt mezi netgearem a tp-linkem?Poradťe prosím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no on by v tomhle problem byl, kdyby si tam v ntb mel ty adresy nastaveny treba z nejakyho jinyho pripojeni, nepouzivas nahodou i mobilni priopjeni? nekdy se to muze mlatit... jinak ty ip zjistis: START - OVLADACI PANELY - SITOVA PRIPOJENI - PRIPOJENI K MISTNI SITI - RMB - VLASTNOSTI - PROTOKOL SITE INTERNET (TCP/IP) - VLASTNOSTI a tam mas IP DNS atp... melo by to byt prazdne s tim, ze system prideluje automaticky u vseho.

u mobilu atp tezko rict, kde je chyba.

Odkaz ke komentáři

• 0

takže mám 7 a ne Xp,ale nakonec jsem to nějak našel (TCP/IPv4)a získává to IP i DNS automaticky přes DHCP,takže v tom problém není.Jinak mobilní připojení nepoužívám,a jedine sitě na ktere jsem se připojil jsou moje a školní

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu