coolina Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Prosimvas dal jsem v nastaveni aby jste obnovily veškere nastaveni a smazaly se media a ted když chci zapnout ipod ukaze se jen uvodni logo a nic se neděje nevite co stym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ted uz nic :) muzes mi ho dat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 co se stym stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 normalně sem to duělal přez nastaveni v ipodu pak se začal načitat loading celkem dlouho no a pak už jen to logo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Nwm.. ale myslim ze to nebude nic vazneho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 zkus restore pres iTunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak vyřešeno prosim lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
coolina
Prosimvas dal jsem v nastaveni aby jste obnovily veškere nastaveni a smazaly se media a ted když chci zapnout ipod ukaze se jen uvodni logo a nic se neděje nevite co stym ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.