coolina Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 Prosimvas dal jsem v nastaveni aby jste obnovily veškere nastaveni a smazaly se media a ted když chci zapnout ipod ukaze se jen uvodni logo a nic se neděje nevite co stym ? Citovat
0 BigMen Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 Ted uz nic :) muzes mi ho dat :) Citovat
0 coolina Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 co se stym stalo ? Citovat
0 coolina Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 normalně sem to duělal přez nastaveni v ipodu pak se začal načitat loading celkem dlouho no a pak už jen to logo Citovat
0 BigMen Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 Nwm.. ale myslim ze to nebude nic vazneho... Citovat
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 zkus restore pres iTunes Citovat
0 coolina Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 Tak vyřešeno prosim lock Citovat
Otázka
coolina
Prosimvas dal jsem v nastaveni aby jste obnovily veškere nastaveni a smazaly se media a ted když chci zapnout ipod ukaze se jen uvodni logo a nic se neděje nevite co stym ?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.