Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

100% GTA:Vcs

Han

Recommended Posts

co je potreba?

-99 balonku (viz screen balonky)

-30 rampage (viz screen rampage)

-30 unikatnich skoku (viz screen skoky)(mam jich jen 28:cry: )

-15 misi za sanitku,policii,vrtulnikovou ambulanci, zachranarstvi(na plazi)

-50 lidi dovezt v taxiku

-dovezt 32 aut/lodi do civil asset forfeiture impound(napiste pokud nemuzete najit nejake auto)

-vedlejsi mise(maji jen 5 misi-haseni z vrtulniku(u nemocnice v downtown dole , na letisti Vice Signs,dal uz si nevzpomenu(mozna..)

-dokoncit Phil range(dole ,levy ostrov), zavody ctyrkolek, sanchez, bmx(nahore na mape ten spletenec cest) vodni skutr(u studia,prawn island), bmx(ve Vice point Mall), Crash(autobus na prawn island), vznasedlo (v litle haiti),letadlo(na letisti), hunter(na letisti),Playground on the town(asi nekde pod Vice point Mall, motorka(dole u Vice point mall), Harbor Hover Race(nevim ted kde je ale asi u vody se vznasedlem:wohow: )

-mit vsech 30 domu a mit u nich dodelane vsechny mise.

-zavody, jsou u ruskeho kola a Sunshine autos.

Vse jsem hledal bez pomoci navodu nebo mapek. Pomohl mi muj kamos/zemedelec ktery mi nasel 5 balonku/2 rampage ale samozrejme ze bych je nasel sam. hledal sem zpusobem ze jsem si nakreslil mapu vcs a pak sem čekoval oblast po oblasti, nepouzivam cheaty a mam nahrano pouze 98,7 procent tak ocekavam ze mi ty 2 skoky nekdo pomuze najit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu