Han Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 co je potreba? -99 balonku (viz screen balonky) -30 rampage (viz screen rampage) -30 unikatnich skoku (viz screen skoky)(mam jich jen 28:cry: ) -15 misi za sanitku,policii,vrtulnikovou ambulanci, zachranarstvi(na plazi) -50 lidi dovezt v taxiku -dovezt 32 aut/lodi do civil asset forfeiture impound(napiste pokud nemuzete najit nejake auto) -vedlejsi mise(maji jen 5 misi-haseni z vrtulniku(u nemocnice v downtown dole , na letisti Vice Signs,dal uz si nevzpomenu(mozna..) -dokoncit Phil range(dole ,levy ostrov), zavody ctyrkolek, sanchez, bmx(nahore na mape ten spletenec cest) vodni skutr(u studia,prawn island), bmx(ve Vice point Mall), Crash(autobus na prawn island), vznasedlo (v litle haiti),letadlo(na letisti), hunter(na letisti),Playground on the town(asi nekde pod Vice point Mall, motorka(dole u Vice point mall), Harbor Hover Race(nevim ted kde je ale asi u vody se vznasedlem:wohow: ) -mit vsech 30 domu a mit u nich dodelane vsechny mise. -zavody, jsou u ruskeho kola a Sunshine autos. Vse jsem hledal bez pomoci navodu nebo mapek. Pomohl mi muj kamos/zemedelec ktery mi nasel 5 balonku/2 rampage ale samozrejme ze bych je nasel sam. hledal sem zpusobem ze jsem si nakreslil mapu vcs a pak sem čekoval oblast po oblasti, nepouzivam cheaty a mam nahrano pouze 98,7 procent tak ocekavam ze mi ty 2 skoky nekdo pomuze najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 A jsou verze na psp a ps2 stejný, že bych to použil na něm?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 A jsou verze na psp a ps2 stejný, že bych to použil na něm?:bash: tak to ja vubec nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Že někde psali že to má stejný mise a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heindlik Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 muzu se zeptat kam to mam dorucit ty auta? kde je civil asset forfeiture impound? v sunshine autos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 tady to mas moje vyroba tam se to dovazi kdyby jsi nikdy neco nemohl najit napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 hej pls musim mit flash na psp na to abych mohl fotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 hej pls musim mit flash na psp na to abych mohl fotit? jo musíš mít CF - 'neofiko FW'... http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=17627 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 ok dik....jo a k tomu soubor je úposkozen takze nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.