Pit-Bull Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj chci si dát cheatdevice do PSP ale na netu je kupu návodů a downloadů na cheatdevice ale ani z jednoho mi to nejde (zkoušel jsem to asi 4x) už fakt nevím co s tím protože je tolik verzí a nic mi nejde vždycky skončím u toho Recovery Menu jak mám dát plugins a Enable u toho .prx souboru ale nikdy tam ten soubor nevidím :( pls dejte mi sem nějaký návod a odkaz na link kterej půjde na moje PSP mám PSP Slim 2004 Flashnutý (CFW) 5.50 Gen-D (Prometheus nejnovější) Thx.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 ja mam problem v tom že se mi to ve hře po pár sekundách sekne a musim resetnout psp...cheatdevice je verze 2.4 ten nejnovější a PS-ko mám tisícovku (1004) CFW 5.50 Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 ale rozchodil jsi to ne? jak si to udělal a kde si stahoval? :( to já nevím jestli tam mám dávat i ten soubor topcheats atd. pls poraď-te :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 problém vyřešen, teda nevím jestli to bylo tím ale to game.txt sem udělal v poznámkovém bloku a jde to (před tím jsem to dělal v textovém dokumentu) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Takže cheatdevice už rozchodit umím ale teďka bych měl dalších pár otázek: 1) Jak zamezit tomu aby se mi při cheatdevice PSP nezamrzalo a v zápětí neviplo (jak to spravit a jestli to taky není tím že mám plnou 16Gb kartu a PSP nestíha ale já si spíše myslím že to je tím cheatedevice protože to vždy zamrzne na stejném místě :() 2) mám obě GTA stories hry (Liberty i Vice City) a na google jsem našel kupu verzí tohoto cheatdevice a chtěl bych se zeptat jaký je nejlepší (nejlepší cheaty a nezamrzá atd.) 3) jestli u cheat device jde multiplayer Thx... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 je tu někdo? teďka se ptám jestli na obě GTA Stories nejsou ještě nějaké vychytávky a pls sem dejte odkaz na nějaký FUNKčNí cheatdevice na Libarty City... Thx :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 zkus verzy liberty z gta.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 jakou verzi?? hru mám... tady jsem to několikrát hledal ale cheat device nenašel :/ hoď pls link... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 myslim cheatdevice verze v gta liberty stories modulu v gta.cz,dej lcs modul a jed do downloadu a na cheatdevice a nakou verzy zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 koukal jsem že se toho na té stránce dá stáhnout více tak dík zkusím vše co tam jde stáhnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Ach jo... :( tak jsem zkoušel tu nejnovějčí verzi cheatdevice1.0d US i EU verzi ale ve hře se nic neděje :( nemáse ještě něco aktivovat jako u .prx cheatdevice? někde něco zprovoznit?? pls poraďte.... :( prx se musí v recovery menu aktivovat ale tohle je jen save a to nwm co mám udělat ptž ve hře se nic neděje... pls :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.