Pit-Bull Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 Ahoj chci si dát cheatdevice do PSP ale na netu je kupu návodů a downloadů na cheatdevice ale ani z jednoho mi to nejde (zkoušel jsem to asi 4x) už fakt nevím co s tím protože je tolik verzí a nic mi nejde vždycky skončím u toho Recovery Menu jak mám dát plugins a Enable u toho .prx souboru ale nikdy tam ten soubor nevidím :( pls dejte mi sem nějaký návod a odkaz na link kterej půjde na moje PSP mám PSP Slim 2004 Flashnutý (CFW) 5.50 Gen-D (Prometheus nejnovější) Thx.... :( Citovat
Nefospe Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 ja mam problem v tom že se mi to ve hře po pár sekundách sekne a musim resetnout psp...cheatdevice je verze 2.4 ten nejnovější a PS-ko mám tisícovku (1004) CFW 5.50 Prometheus Citovat
Pit-Bull Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 ale rozchodil jsi to ne? jak si to udělal a kde si stahoval? :( to já nevím jestli tam mám dávat i ten soubor topcheats atd. pls poraď-te :( Citovat
Pit-Bull Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 problém vyřešen, teda nevím jestli to bylo tím ale to game.txt sem udělal v poznámkovém bloku a jde to (před tím jsem to dělal v textovém dokumentu) :) Citovat
Pit-Bull Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 Takže cheatdevice už rozchodit umím ale teďka bych měl dalších pár otázek: 1) Jak zamezit tomu aby se mi při cheatdevice PSP nezamrzalo a v zápětí neviplo (jak to spravit a jestli to taky není tím že mám plnou 16Gb kartu a PSP nestíha ale já si spíše myslím že to je tím cheatedevice protože to vždy zamrzne na stejném místě :() 2) mám obě GTA stories hry (Liberty i Vice City) a na google jsem našel kupu verzí tohoto cheatdevice a chtěl bych se zeptat jaký je nejlepší (nejlepší cheaty a nezamrzá atd.) 3) jestli u cheat device jde multiplayer Thx... Citovat
Pit-Bull Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2010 je tu někdo? teďka se ptám jestli na obě GTA Stories nejsou ještě nějaké vychytávky a pls sem dejte odkaz na nějaký FUNKčNí cheatdevice na Libarty City... Thx :( Citovat
Pit-Bull Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2010 jakou verzi?? hru mám... tady jsem to několikrát hledal ale cheat device nenašel :/ hoď pls link... :( Citovat
FxR Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2010 myslim cheatdevice verze v gta liberty stories modulu v gta.cz,dej lcs modul a jed do downloadu a na cheatdevice a nakou verzy zkus Citovat
Pit-Bull Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2010 koukal jsem že se toho na té stránce dá stáhnout více tak dík zkusím vše co tam jde stáhnout :D Citovat
Pit-Bull Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2010 Ach jo... :( tak jsem zkoušel tu nejnovějčí verzi cheatdevice1.0d US i EU verzi ale ve hře se nic neděje :( nemáse ještě něco aktivovat jako u .prx cheatdevice? někde něco zprovoznit?? pls poraďte.... :( prx se musí v recovery menu aktivovat ale tohle je jen save a to nwm co mám udělat ptž ve hře se nic neděje... pls :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.