Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA VCS: CheatDevice

Pit-Bull

Recommended Posts

Ahoj chci si dát cheatdevice do PSP ale na netu je kupu návodů a downloadů na cheatdevice ale ani z jednoho mi to nejde (zkoušel jsem to asi 4x) už fakt nevím co s tím protože je tolik verzí a nic mi nejde vždycky skončím u toho Recovery Menu jak mám dát plugins a Enable u toho .prx souboru ale nikdy tam ten soubor nevidím :(

pls dejte mi sem nějaký návod a odkaz na link kterej půjde na moje PSP

mám PSP Slim 2004 Flashnutý (CFW) 5.50 Gen-D (Prometheus nejnovější) Thx.... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže cheatdevice už rozchodit umím ale teďka bych měl dalších pár otázek:

1) Jak zamezit tomu aby se mi při cheatdevice PSP nezamrzalo a v zápětí neviplo (jak to spravit a jestli to taky není tím že mám plnou 16Gb kartu a PSP nestíha ale já si spíše myslím že to je tím cheatedevice protože to vždy zamrzne na stejném místě :()

2) mám obě GTA stories hry (Liberty i Vice City) a na google jsem našel kupu verzí tohoto cheatdevice a chtěl bych se zeptat jaký je nejlepší (nejlepší cheaty a nezamrzá atd.)

3) jestli u cheat device jde multiplayer

Thx...

Odkaz ke komentáři

Ach jo... :( tak jsem zkoušel tu nejnovějčí verzi cheatdevice1.0d US i EU verzi ale ve hře se nic neděje :( nemáse ještě něco aktivovat jako u .prx cheatdevice? někde něco zprovoznit?? pls poraďte.... :(

prx se musí v recovery menu aktivovat ale tohle je jen save a to nwm co mám udělat ptž ve hře se nic neděje... pls :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu