Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox360 a spousta ozázek kolem něj..


sk8ers

Otázka

Dobrý večer, po nějaké době přemýšlím že se zase vrátím k xboxu ale ještě než si ho pořídím chci se zeptat na nějaké věci okolo.. Asi v Lednu jsem Prodal Xbox 360 Premium Pro s flashem a koupil si nintendo wii,baví mě ale chci zase zpátky tu parádní grafiku a tituly z xboxu.Jen jsem se asi rok moc o xboxy nestaral tak nevím co je nového,vím že je teď Xbox 360 slim a že je Kinect.Jelikož mám Wii tak o kinectu zatím neuvažuji,možná časem(nemám na to ani pořádně prostor v bytě).Rád bych věděl jak je to teďka s ochranou her i xka..koukal jsem že už jsou Wave 9 a tak se chci zeptat jak moc náročné je patchování.Taky mě zajímá jestli se pořád udělují bany(já ho tenkrát dostal kvůli COD6:MW2),popřípadě jestli jsou nějaké kvalitní ochrany..taky jsem přemýšlel že bych si nedělal flash a kupoval origináli,tak nevím.Přemýšlím jaká verze xboxu by pro mě byla nejlepší. Moc vám děkuji za odpovědi,zajímá mě každý inteligentní názor :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud by jsi hrál jen originálky , tak se nemusíš o nic starat a stačí ti ARCADE + dokoupit HDD . Jinak teď je výhodná nabídka od hrejte.cz. - za 5150 kč dostaneš už flashnutý ARCADE + 4 hry ( s nejnovějším FW flashe , který zvládne i nové hry s ochranou AP25 ) , což je vynikající cena . S nejnovějším FW nemusíš hry patchovat na nižší wave . Jen kvůli nové ochraně AP25 musíš hru ošetřit - opatchovat AP25 - projetím v ABGX nastavením autofix na level 3 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To je každého rozhodnutí . Bez flashe nemůžeš ban dostat . S flashem nikdy nevíš , co nového MS proti pirátům vymyslí . Psal jsem ti , že teď je nejnovější verze flashe , která je kvůli hraní na live bezpečná ( pokud neuděláš nějakou blbost ) . Každopádně ale na hrách ušetříš tolik , že podle mne riziko banu nemusíš vůbec řešit ( když budeš chtít znova hrát na live , tak bannutou konzoli můžeš prodat a za ušetřené prachy si koupit novou . Dělá to takto hodně lidí ) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu