Meks Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Hele mam vypalenej COD MW2 naistaloval jsem ale kdyz zapnu rika mi to neco a steam runnig jak to mam rozfachat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 tak že si to koupíš, nebo budeš hrát přes alter IWnet... nesnášim malý fakany co si stahujou hry přes ulož.to a pak brečej že to nejde nebo že to chce cédéčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 :D ^^ www.alteriw.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 cd-key is in use ? :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Pokud ti můžu poradit, tak si kup origo kód hry, koupíš ho na aukru za cca. 450Kč, já prodávám steam účet s hrou za 300Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 zkus tenhle crack http://www.ulozto.cz/6816826/call-of-duty-modern-warfare-2-proper-crack-only-skidrow-rar a kdyz to nepude tak sem napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jagr68 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 warez je tu zakazanej pokud vim jinak fakt to za to stoji si to koupit a jestli chces hrat neorigo tak si nekde najdi crack kterej prolomi multak .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.