Tsonga Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 vypalujete někdo na tyhle DVD MEDIARANGE MEMOREX TDK jsou docela levný :cheesygrin: myslíte že budou fungovat :roll: Citovat
0 toro Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2010 MEDIARANGE raději ne . Na MEMOREX jsem vypaloval a byl jsem s nimi spokojen . Přestože jsou hry na nich vypálené už tři roky staré , tak stále fungují bez problému . Teď vypaluji na MAXELL - jsou také levné a výborné - jsem s nimi maximálně spokojen . Na obou mám nejméně po stovce her . TDK jsou také dobrý . http://www.prodejdvd.cz/detail-zbozi/1232-dvdr-dl-maxell-8-5gb-8x-25cake/ http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Citovat
0 snake33 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 myslím že memorex je best, koupil jsem 25 za nějaký 300,- a vypaluju na slimce a ani jedno není poškozený, jen MAFIA 2, ale to je tou slimkou. Memorex je nejlepší!!!! Koupeno v alfacomp, odkaz výše.... Citovat
0 Wanas Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 Podle me jsou nejlepsi Verbatinky ......i kdyz jsem slysel ze pry fleschnutej xbox s revizi Jasper (ten vlastnim i ja a sem zatim spokojen) ma o pulku kratsi zivotnost nez xbox hranej jenom origoškama a nepomuzou tomu ani ty nej. dvd..... Citovat
0 toro Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2010 Podle me jsou nejlepsi Verbatinky ......i kdyz jsem slysel ze pry fleschnutej xbox s revizi Jasper (ten vlastnim i ja a sem zatim spokojen) ma o pulku kratsi zivotnost nez xbox hranej jenom origoškama a nepomuzou tomu ani ty nej. dvd..... Co to plácáš za blbosti ? Zase styl - jedna bába povídala . Tomu ale nikdo nevěřte . je pravda , že nejlepší jsou VERBATIMKY , ale když máte dobrou vypalovačku , tak můžete vypalovat i na levnější DVD . Já takto vypaluju už tři roky a dodnes mi hry vypálené před třemi roky na MEMOREXECH chodí bez problémů ! A že hraní s pálenkama zkracuje životnost xboxu , A ještě k tomu JASPERA ?? Do nebe volající nesmysl ! Životnost xboxu zkracuje jen hraní z DVD a ne z HDD a je úplně jedno , jestli originálek a nebo pálenek ! Citovat
0 Mistr Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 koupil jsem si Maxell 10 kusu za 300kč a at vypaluju jak vypaluju uz treti dvd pokazeny vzdycky u 30 procent se to sekne Citovat
0 Dunky Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 koupil jsem si Maxell 10 kusu za 300kč a at vypaluju jak vypaluju uz treti dvd pokazeny vzdycky u 30 procent se to sekne Špatná vypalovačka musíš koupit kvalitnější medium nebo koupit novou kvalitní vypalovačku .... není co řešit .... Citovat
0 ctverec23 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 nebo můžeš první zkusit nahrát nejnovější FW do vypalovačky co si stáhneš na stránkách výrobce... a pokaď ani to nepomůže, tak jedině, jak už kluci radili... Citovat
Otázka
Tsonga
vypalujete někdo na tyhle DVD
MEDIARANGE
MEMOREX
TDK
jsou docela levný :cheesygrin:
myslíte že budou fungovat :roll:
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.