Tsonga Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 vypalujete někdo na tyhle DVD MEDIARANGE MEMOREX TDK jsou docela levný :cheesygrin: myslíte že budou fungovat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 MEDIARANGE raději ne . Na MEMOREX jsem vypaloval a byl jsem s nimi spokojen . Přestože jsou hry na nich vypálené už tři roky staré , tak stále fungují bez problému . Teď vypaluji na MAXELL - jsou také levné a výborné - jsem s nimi maximálně spokojen . Na obou mám nejméně po stovce her . TDK jsou také dobrý . http://www.prodejdvd.cz/detail-zbozi/1232-dvdr-dl-maxell-8-5gb-8x-25cake/ http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 myslím že memorex je best, koupil jsem 25 za nějaký 300,- a vypaluju na slimce a ani jedno není poškozený, jen MAFIA 2, ale to je tou slimkou. Memorex je nejlepší!!!! Koupeno v alfacomp, odkaz výše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wanas Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Podle me jsou nejlepsi Verbatinky ......i kdyz jsem slysel ze pry fleschnutej xbox s revizi Jasper (ten vlastnim i ja a sem zatim spokojen) ma o pulku kratsi zivotnost nez xbox hranej jenom origoškama a nepomuzou tomu ani ty nej. dvd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Podle me jsou nejlepsi Verbatinky ......i kdyz jsem slysel ze pry fleschnutej xbox s revizi Jasper (ten vlastnim i ja a sem zatim spokojen) ma o pulku kratsi zivotnost nez xbox hranej jenom origoškama a nepomuzou tomu ani ty nej. dvd..... Co to plácáš za blbosti ? Zase styl - jedna bába povídala . Tomu ale nikdo nevěřte . je pravda , že nejlepší jsou VERBATIMKY , ale když máte dobrou vypalovačku , tak můžete vypalovat i na levnější DVD . Já takto vypaluju už tři roky a dodnes mi hry vypálené před třemi roky na MEMOREXECH chodí bez problémů ! A že hraní s pálenkama zkracuje životnost xboxu , A ještě k tomu JASPERA ?? Do nebe volající nesmysl ! Životnost xboxu zkracuje jen hraní z DVD a ne z HDD a je úplně jedno , jestli originálek a nebo pálenek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 koupil jsem si Maxell 10 kusu za 300kč a at vypaluju jak vypaluju uz treti dvd pokazeny vzdycky u 30 procent se to sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 koupil jsem si Maxell 10 kusu za 300kč a at vypaluju jak vypaluju uz treti dvd pokazeny vzdycky u 30 procent se to sekne Špatná vypalovačka musíš koupit kvalitnější medium nebo koupit novou kvalitní vypalovačku .... není co řešit .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 nebo můžeš první zkusit nahrát nejnovější FW do vypalovačky co si stáhneš na stránkách výrobce... a pokaď ani to nepomůže, tak jedině, jak už kluci radili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tsonga
vypalujete někdo na tyhle DVD
MEDIARANGE
MEMOREX
TDK
jsou docela levný :cheesygrin:
myslíte že budou fungovat :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.