Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

pomoc:nejdou stahnout codeky

Novys106

Recommended Posts

zdravim.prodal jsem xbox 30 elite smazal jsem tam ucet a koupil nový piano...jelikož jsem si předtim stahnul kodeky na filmy a měl jsem ještě americký učet.potom jsem přešel na český a ted jsem si udělal recovery profilu na novym xku tam mi nejde stahnout kodek na filmy.jelikož mi to píše že už jsem je stahoval když jsem měl americký učet.ted na CZ live mi to nejde nijak stahnout ..vždycky to napíše stoped ...co ted stim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to bych tam musel koupit live...spíš kdyby mi někdo stahnul z jeho xka ten soubor a já bych si ho dal na fleshku a pak ho tam zkopíroval...má 5MB

Kodeky zkopírováním nejdou . Když si založíš nový profil tak kodeky můžeš stáhnout zadarmo - na to si nemusíš kupovat live . Ty už máš vyčerpané tři měsíční gold účty zdarma ( každý na jiný profil ) ?

Odkaz ke komentáři

Nemusel Kodeky se stáhnou po připojení k live automaticky jakmile jsi online a jedno jestli maš silver a nebo gold učet :D , a na jedné konzoli mužeš mít tři učty , mam takovej dojem a po prvním přihlášením dostaneš na jeden měsíc gold zdarma

Odkaz ke komentáři

samy se mi nestáhly...akorát novej dash se stáhnul..ale když tam dám avi tak mi to napíše že tam ty kodeky nejsou a jestli chci stahnout...a v 98procentech se to vypne..a DLC balíčky co jsem stahoval když jsem měl americkej učet už mi na českym nejdou stahnout

Odkaz ke komentáři

starý elite jsem prodal...do nového jsem si zadal jenom recovery nicku a ono se mi to vče načetlo v novém xku...a ten soubor to vidí jako že už jsem ho stahoval.ale na starém xku...do nového to ted nejde stáhnout..nevim jestli je to tim přechodem na české live

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu