Novys106 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 zdravim.prodal jsem xbox 30 elite smazal jsem tam ucet a koupil nový piano...jelikož jsem si předtim stahnul kodeky na filmy a měl jsem ještě americký učet.potom jsem přešel na český a ted jsem si udělal recovery profilu na novym xku tam mi nejde stahnout kodek na filmy.jelikož mi to píše že už jsem je stahoval když jsem měl americký učet.ted na CZ live mi to nejde nijak stahnout ..vždycky to napíše stoped ...co ted stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Zkusit třeba založit a stáhnout pod novým profilem , založit si druhý live profil a stáhnout pod něj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 to bych tam musel koupit live...spíš kdyby mi někdo stahnul z jeho xka ten soubor a já bych si ho dal na fleshku a pak ho tam zkopíroval...má 5MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 to bych tam musel koupit live...spíš kdyby mi někdo stahnul z jeho xka ten soubor a já bych si ho dal na fleshku a pak ho tam zkopíroval...má 5MB Kodeky zkopírováním nejdou . Když si založíš nový profil tak kodeky můžeš stáhnout zadarmo - na to si nemusíš kupovat live . Ty už máš vyčerpané tři měsíční gold účty zdarma ( každý na jiný profil ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Nemusel Kodeky se stáhnou po připojení k live automaticky jakmile jsi online a jedno jestli maš silver a nebo gold učet :D , a na jedné konzoli mužeš mít tři učty , mam takovej dojem a po prvním přihlášením dostaneš na jeden měsíc gold zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 mno a musim tam zadávat email ?při přihlášení nového učtu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 samy se mi nestáhly...akorát novej dash se stáhnul..ale když tam dám avi tak mi to napíše že tam ty kodeky nejsou a jestli chci stahnout...a v 98procentech se to vypne..a DLC balíčky co jsem stahoval když jsem měl americkej učet už mi na českym nejdou stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 ale všechny profily maj stejnej disk..a i když smažu ty nedotažené soubory aby tam nic nebylo tak se to pak stejne nestáhne při 98 procentech mi to napíše at zkontroluji historii stahování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Tak s tím ti neporadím - mám pořád stejný xbox . Ale nerozumím tomu , co píšeš . Jedná se o disk z ELITE ? Ten přece na nový xko nejde . Nebo stejný HDD na novém xku ? Tak to tam měly ty kodeky zůstat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 starý elite jsem prodal...do nového jsem si zadal jenom recovery nicku a ono se mi to vče načetlo v novém xku...a ten soubor to vidí jako že už jsem ho stahoval.ale na starém xku...do nového to ted nejde stáhnout..nevim jestli je to tim přechodem na české live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Nejjednodussi je zalozit novej ucet a pres ten stahnout kodeky znova a pak ho klidne smazat a pouzivat ucet starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 a můžu mít na xku jeden českej a jeden americkej učet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Ten samy problem mam i ja. MS durazne doporucuje nejprve zalohovat stazeny obsah disk a pak teprve provadet migraci pripadne DRM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Ten samy problem mam i ja.MS durazne doporucuje nejprve zalohovat stazeny obsah disk a pak teprve provadet migraci pripadne DRM. Tady to také řešil , tak snad Vám to pomůže : http://console-forum.net/tema/109794-problem-pri-prehravani-divx-na-xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jinak to jde tim druhym profilem...musíš nejdřív vše smazat tech 5MB a pak si to stahnout z anglického profilu...vše ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.