Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

zdravim.prodal jsem xbox 30 elite smazal jsem tam ucet a koupil nový piano...jelikož jsem si předtim stahnul kodeky na filmy a měl jsem ještě americký učet.potom jsem přešel na český a ted jsem si udělal recovery profilu na novym xku tam mi nejde stahnout kodek na filmy.jelikož mi to píše že už jsem je stahoval když jsem měl americký učet.ted na CZ live mi to nejde nijak stahnout ..vždycky to napíše stoped ...co ted stim?

Odesláno
to bych tam musel koupit live...spíš kdyby mi někdo stahnul z jeho xka ten soubor a já bych si ho dal na fleshku a pak ho tam zkopíroval...má 5MB

Kodeky zkopírováním nejdou . Když si založíš nový profil tak kodeky můžeš stáhnout zadarmo - na to si nemusíš kupovat live . Ty už máš vyčerpané tři měsíční gold účty zdarma ( každý na jiný profil ) ?

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu