exist Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 zdravim, potreboval bych nejakou aplikaci, ktera mi pusti radio na fw 3,52 m33 . driv sem pouzival PSPradio, ale fachalo jenom na OE verzich... jestl nekdo neco najde tak pls hodte to sem... zkousel sem pspradio na m33, spustil sem ho, ukazal se hlavni obrazek, pak se objevil v levem hornim rohu jeden zlutej pixel a psp se vypne.Tak kdyby nekdo neco nasel tak sup s tim sem ;) diky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 to PSP Radio ide aj na 3.52 M33 ja ho bez problemov pouzivam dokonca aj pod irshell 3.61 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 mas tam PatchSFO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 hodte mi to sem pls... ta moje verze mi nefacha.. a mam tu nejnovejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Spouštíš to pod 3.52 kernelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 jj poustim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 mi to taky nefacha:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikcz24 Odesláno Září 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2007 me funguje na 3.52-m33-4 naprosto v pohode :) asi v tom bude nejaka ducharina:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 mi to taky nejede :) muzete mi dat nekdo icq?chcu poradit ohledne afkima pls pls pls EDIT !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 ja mam stare pre fw1.50 a vali v pohode No tak vam upnem to co pouzivam ja a ide bez problemav na 3.52m33-4;) http://www.sendspace.com/file/w59yql Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 a musi se to nak nastevovat? a nemusim mit na psp intak me se to dycky dis to chci spusti tak se mi psp sekne proč?a ma se to kopirovat do game 150 žejo? EDIT !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 mootoo muzes to dat na czshare?na sendspace uz to neni:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.