filip2142 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Měl bych dotaz když ćhci propojit pc a ps3 musím použít router?nebo stačí sítový kabel propojit obě zařízení jestli ano (používám FileZilla Clientú Host: (IP adresu, která je uvedena na PS3-FTP-Server APP) Přihlašovací jméno: FTPD12345 Heslo: (nechte prázdné) Port: 21 takhle?díky moc všem za rady vím že je to tady xkrát ,ale nemůžu najít tento problém díky.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Router použít můžeš, dokonce funguje FTP přes WiFi, je to ale pomalejší. Pokud máš v PC 1Gb kartu, tak je nejlepší propojit PS3 a PC kříženým kabelem. Rychlosti WiFi 54mb a 10mb, kabel 10mb a 100mb přes router, přímo 1000mb pokud má PC odpovídající kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Co myslíš tím 1gb kartu?a křížený kabel ?dík router mám TENDA ,ale nepodařilo se mi ho rozchodit:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 kam prosim vas kopirujete filmy? davam to do /dev_hdd0/video/ ,ale po zkopirovani filmu nemuzu film najit v XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Můžu mít dotaz, přes wifi jsem se připojil v pohodě takle ale přes kabel mi nejdou dát do ps3 žádný soubory. Jen se otevře struktura, jdou otevírat složky, mazat ale nemůžu nic hodit do ps3. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Můžu mít dotaz, přes wifi jsem se připojil v pohodě takle ale přes kabel mi nejdou dát do ps3 žádný soubory. Jen se otevře struktura, jdou otevírat složky, mazat ale nemůžu nic hodit do ps3. Díky za radu. Vyreseno, stahl jsem flashfxp a jede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Mám jeden problém chci přesunout hru na hdd,ale pořád se mi v klientovi ukazuje přenáším ...,ale nic se nekopíruje nevíte co s tím díky za případné nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.