lukas.pacon Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Potřebuju pomoct,stahnul jsem si hru socom,ale nevím kam jí nakopírovat,protože tu není žádná položka iso.viz obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Ty totiž to iso otvíráš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 omg...lol:D jej já z toho nemůžu:D ...chápu že je začáteční ale tohle je fakt stupidos...když neumí ani we winu:D k tématu no tak ten soubor musíš dát do X:/ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 ti to iso neotvaraj ty ho daj na pametovku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Potřebuju pomoct,stahnul jsem si hru socom,ale nevím kam jí nakopírovat,protože tu není žádná položka iso.viz obrázek Celej ten soubor *.iso překopíruj do MS_ROOT/ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pacon Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 ti to iso neotvaraj ty ho daj na pametovku :lol: OK uvědomil sem si to až ted,ale díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.