Tom4sek Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Dobrý den,stáhl jsem si hru harry potter princ dvojí krve ale v PSP se mi ikonka sice ukáže pak ale při spuštění mám černou obrazovku.Mám 5,50 GEN-D3 nevíte prosím vás co stím?..S pozdravem TOm4sek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahoď Prometheus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Nainstaloval jsem si 5.50 prometheus a stejně mi ta hra neběží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 jina v3rze hry zkus,myslim tahej odjinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 okey zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Jsem četl že je to nějaka USA verze a pro PSP z EU to nejde nebo co xP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 myslim ze je to free region,tzn. ze na psp xxx4 spustis us hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4sek Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Já to nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.