Vicfull1 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 CHci poradit koupil jsem si GTA IV. A ted jsem si stáhnul Episodes from Liberty city. A chci se zeptat kdyz jsem ještě nedohrál všechny mise ze základního GTA IV a nainstaluju tam Episodes from Liberty city tak budu moc hrát ještě ty základní mise z GTA IV nebo se to přeinstaluje jen na ty dva datadisky?:bash::psp: Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Budeš moct hrát základní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Ono ti to Liberty city stories jede i bez nainstalované klasické čtverky, takže to s tím nebude mít nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 jj díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.