hachal Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Ahoj všichny možná to tu je ale nenašel jsem to, když jsem si dnes upgradel psp, tak se mi to v 92% seklo stím že je tam ERROR FFFFFFFF, A nešlo nic dělat, tak jsem ho vypnul a teď už ho nemůžu zapnout, mám jen černou obrazovku. Prosím pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 to je BRICK. Co máš za PSP? Jaký máš date code pod baterkou? Pokud je to 2004 s Date code s TA-088v3 (DC 8c), nebo 3004 tak to už nespravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 razer ma pravdu brick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hachal
Ahoj všichny možná to tu je ale nenašel jsem to, když jsem si dnes upgradel psp, tak se mi to v 92% seklo stím že je tam ERROR FFFFFFFF, A nešlo nic dělat, tak jsem ho vypnul a teď už ho nemůžu zapnout, mám jen černou obrazovku. Prosím pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.