Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém se sestaveným PC

strublik

Recommended Posts

Ahoj, sestavil jsem si pc a vše se zdá v pořádku a když zapojím pc do sítě funguje mechanika, všechny větráky, LED na case taky svítí i HDD je teplý. Ale když přopojím monitor jak na desku tak do grafiky obrazovka stále nereaguje. Nemám ponětí čím by to mohlo být tak děkuji za nápady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj nevím jestli je tohle téma ještě aktuální, ale stalo se mi nedávno něco podobného. Sestavovala jsem PC pro otce do firmy a všechno se tvářilo OK až na to že vůbec nechctěl jet monitor ani přes kartu v PCI-E ani přes integrovanou grafiku na desce. Takže standartně jsem vyzkoušela RAM ty byly v pořádku. Dala jsem tam jinou grafiku, která byla 100% v pořádku a také nic. Celý problém byl v tom, že jak jsem zasazovala Procesor do patic tak ta potvůrka mi trošku povyskočil čehoš jsem si nevšimla a hned jak jsem to zasadila zpět tak se vše rozjelo jak mělo. Tak pokud jsi tohle ještě nezkoušel, doporučuju. Možná budeš mile překvapen a ušetříš nějaké kačky:-)

Odkaz ke komentáři

problém může být v hodně slabém zdroji Eurocase 400W, to je úplně něco hrozného.. jeho výkon může být 300W možná 350W a to pak záleží na součástkách jaké máš. Jinak jestli máš možnost zapoj jiný monitor třeba může být chyba i tam.

zrojem to podle me nebude, nejvetsi zrout byva GPU a to zkousel i strasi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu