Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj nevím jestli je tohle téma ještě aktuální, ale stalo se mi nedávno něco podobného. Sestavovala jsem PC pro otce do firmy a všechno se tvářilo OK až na to že vůbec nechctěl jet monitor ani přes kartu v PCI-E ani přes integrovanou grafiku na desce. Takže standartně jsem vyzkoušela RAM ty byly v pořádku. Dala jsem tam jinou grafiku, která byla 100% v pořádku a také nic. Celý problém byl v tom, že jak jsem zasazovala Procesor do patic tak ta potvůrka mi trošku povyskočil čehoš jsem si nevšimla a hned jak jsem to zasadila zpět tak se vše rozjelo jak mělo. Tak pokud jsi tohle ještě nezkoušel, doporučuju. Možná budeš mile překvapen a ušetříš nějaké kačky:-)

Odesláno
problém může být v hodně slabém zdroji Eurocase 400W, to je úplně něco hrozného.. jeho výkon může být 300W možná 350W a to pak záleží na součástkách jaké máš. Jinak jestli máš možnost zapoj jiný monitor třeba může být chyba i tam.

zrojem to podle me nebude, nejvetsi zrout byva GPU a to zkousel i strasi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu