strublik Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Ahoj, sestavil jsem si pc a vše se zdá v pořádku a když zapojím pc do sítě funguje mechanika, všechny větráky, LED na case taky svítí i HDD je teplý. Ale když přopojím monitor jak na desku tak do grafiky obrazovka stále nereaguje. Nemám ponětí čím by to mohlo být tak děkuji za nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 nevydava deska zvuky ? Mel jsem uplne to same, spatne ramky ;) pokud mas nejaky kit, zkus to nahodit jen s jednim pametovym modulem :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strublik Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Ne deska žádné zvuky nevydává a RAM paměti jsou také v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strublik Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Po zapnutí pc ani nepípne že je vše OK takže nějaké problém tam být musí a servis pro mně bude až poslední řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 me se to obcas stava na starem pc, pomuze kdyz z desky vytahnu HDD a pote ho zapnu. na monitoru se mi ukazou errory, zapojim HDD a restartuji pc za zkousku to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strublik Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Bohužel nic. Ráno ještě zkusím dát do desky jinou grafiku a nahodit přes ní tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 možná slabej zdroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strublik Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Mám zdroj 400W myslím že ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 no ono 400w neni zas tak moc. co mas za komponenty? ale muze to byt i CPUckem, je mozne ze ho nepodporuje deska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 uved presnejsi komponenty a presnou znacku zdroje (EC,forton,seasonic atd.) lisi se opravdu hodne a pokud mas nejakou zravejsi grafiku tak to zdroj nemusi utahnout popr. jak rika sasa podivej se na stranky vyrobce jestli tvoje deska podporuje to cpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strublik Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Ano deska určitě podporuje cpu dříve spolu byly v jíném PC jinak zdroj mam ATX eurocase 400W ale zkoušel jsem i novou i hodně starou grafiku i jen na desku a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 vypada to, ze problem bude v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strublik Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Podle mně je základní deska ok ale při nejhorším dám pc do servisu a ti už řeknou v čem je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strublik Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 A jak teda poznám že je vadná základní deska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 vzhledem k tomu, ze tam jsou veskere komponentry zapojene, tak se muze projevovat temer jakkoliv. Muze byt napr. spatny pci-e slot apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strublik Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Ano ta deska je asi opravdu spálená koupím si novou ZDE. Jinak procesor mám jednojádrový Intel Celeron D a zdroj eurocase 400W a grafiku bych žádnou nedával jen na desku myslíte že to bude fungovat ok?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 integrovanou grafiku to ma, tak by nemel byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strublik Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Ok diky tak já si tu desku koupím a pak napíšu jestli je to už ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 problém může být v hodně slabém zdroji Eurocase 400W, to je úplně něco hrozného.. jeho výkon může být 300W možná 350W a to pak záleží na součástkách jaké máš. Jinak jestli máš možnost zapoj jiný monitor třeba může být chyba i tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Ahoj nevím jestli je tohle téma ještě aktuální, ale stalo se mi nedávno něco podobného. Sestavovala jsem PC pro otce do firmy a všechno se tvářilo OK až na to že vůbec nechctěl jet monitor ani přes kartu v PCI-E ani přes integrovanou grafiku na desce. Takže standartně jsem vyzkoušela RAM ty byly v pořádku. Dala jsem tam jinou grafiku, která byla 100% v pořádku a také nic. Celý problém byl v tom, že jak jsem zasazovala Procesor do patic tak ta potvůrka mi trošku povyskočil čehoš jsem si nevšimla a hned jak jsem to zasadila zpět tak se vše rozjelo jak mělo. Tak pokud jsi tohle ještě nezkoušel, doporučuju. Možná budeš mile překvapen a ušetříš nějaké kačky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 modrasek11: To ti jel počítač s nedosazeným procesorem v patici? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 No právěže nejel. Sestavoval jsem jej a při tom sestavení mi vyskočil z patice. Proto nejel monitor. Stane se no :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 problém může být v hodně slabém zdroji Eurocase 400W, to je úplně něco hrozného.. jeho výkon může být 300W možná 350W a to pak záleží na součástkách jaké máš. Jinak jestli máš možnost zapoj jiný monitor třeba může být chyba i tam. zrojem to podle me nebude, nejvetsi zrout byva GPU a to zkousel i strasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Ten zdroj může bejt klidně vadnej z výroby (400 W Eurocase je fakt zvěrstvo). strublik: Zkoušels to s jiným (o kterým víš, že funguje)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jagr68 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 muze bejt vadnej bios na desce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.