sticky Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 vytvoril sem slozku THEME do rootu MSka a schema se mi vubec nezobrazi v psp PTF. na CTF mam plugin zobrazi se hodim apply ok resetne se ale schema neni , mam CFW 5.50 GEN-D3 nejde to po updatu na tento CFW mel sem zakladni 4.01 m33-2 a tam to slo zformatoval sem kartu hodil update a od ty doby nejde schema :cry: plugin mam povolenej na CTF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 asi proto ze to ma byt v ms0/psp/THEME ta dnesni demence.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sticky Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 kde si myslis ze to mam?: X nefacha mi ani ptf ani ctf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 si rikal ze to mas na rootu ane v sloozce psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 koreň karty:PSP/THEMES.. easy to try :dd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sticky
vytvoril sem slozku THEME do rootu MSka a schema se mi vubec nezobrazi v psp PTF.
na CTF mam plugin zobrazi se hodim apply ok resetne se ale schema neni ,
mam CFW 5.50 GEN-D3 nejde to po updatu na tento CFW
mel sem zakladni 4.01 m33-2 a tam to slo zformatoval sem kartu hodil update a od ty doby nejde schema :cry:
plugin mam povolenej na CTF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.