Enty Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Zdravim chci si koupit nakou levnou mp4 nechci nic extra na aukru jsem videl mp4 co vypada jako Ipod nano http://aukro.cz/item1355764011_akce_1_8_mp4_mp3_prehravac_4gb_radio.html A tak se chci zeptat jestli s tim máte nekdo zkusenosti chtel bych vedet jestli aspon vydrzi nebo je to sunt co se hned rozbije jen tak z niceho :D ? Nechci nic drahyho potrebuju to do prace a tam uz jsem 2 dražší znicil takze proto bych chtel tuhle ;) Díky za odpovedi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 nejspíš jako všechny ostatní přehrávače za pár kaček "na jedno použití" kup si radši pořádný ipod třeba classic seženeš kolem 2500,- 80GB a pokud nemáš na ipod tak aspon creative,sony,sandisk i celkem doonio (hlavně prime který vyniká hlavně výdrží a celkem i velikostí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Nechce se mi jít do ipoda když mám iphone jinak vzhledem k tomu ze je velka pravdepodobnost ze to znicim tak nechci nic drahyho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 tak si kup nějakou dodolnou mp3 ale jak říkám ty za 250 jsou přehrávače na jedno použití ... a zapomen na to že ti přehraje video ... já osobně nikdy na takových mp3 nespustil video a nejsem jedinej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 hele sorry ale je to levnej šit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Lock pls ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.