kytt Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Zdravim mám dotaz ,xbox se mi porouchal mněl jsem tam Hitachi a pečoval jsem hry chci koupit novej xbox a upravit na LT+ pujdou mi zálohy co mám opetchovaný na tomto novém LT+ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Ano, pujdou, ale nehraj je online, hrozil by ti ban. Mimochodem, jestli jsi měl iX 1.51 na Hitachi, tak jsi patchovat vůbec nemusel, tenhle firmware jako jedinej 1.51 dokáže přehrát wave 4, 5, 6 bez patche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 No vim že jsem mněl problém s Batmanem tak od te doby jsem patchoval, takže pujdou to jsem rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 A nepoznáto nové LT+ že je hra opatchovaná na nižží wave a nepustí ji spustit je tohle možné nebo to je kravina ,třeba jako ochrana proti banu aby nešlo spustit tyhle nižží wave aby nedostal na internetu ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Tak flasher mi říkal že to prý asi nepůjde je to možné ? Máte to někdo oskoušené ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Tak flasher mi říkal že to prý asi nepůjde je to možné ? Máte to někdo oskoušené ? Tak to by asi zajímalo více lidí . Že by všechny hry , které jsme patchovali na wave 2 potom nefungovaly ? To se mi nějak nezdá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Mám taky pár her upravených na jiná WAVE2. Některé jdou ale většinou to vypíše: chyba při čtení z placky.Prostě stáhnout znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kytt Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 No vim že mi nešli třeba uplně nejsterší kousky na Hitachi ale jinak vše a to x se mi vysralo a ted asi příjdu o všechny hry co mám a budu muset znova stahovat teda jen ty co jsou asi nejnovější ty starší přez rok mně nezajímaj , to se mi moc nechce zase znova , nemuže někdo skusit stáhnout hru opatchovat ji a pak zkusit spustit na novem LT+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kytt
Zdravim mám dotaz ,xbox se mi porouchal mněl jsem tam Hitachi a pečoval jsem hry chci koupit novej xbox a upravit na LT+ pujdou mi zálohy co mám opetchovaný na tomto novém LT+ ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.