shai_tan Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 zdar, stáhl jsem hru (monster hunter 2 eng), ale místo .iso je to .bin, co s tím? Přejmenovat na iso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 to je to samy, bud ktomu stahnes jeste .cue anebo to bin prejmenujes na .iso ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 ok a dík, ale mám problém, disk read error, když to chci rozbalit...do p****** :blink: :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 ok a dík, ale mám problém, disk read error, když to chci rozbalit...do p****** :blink: :blink: proc rozbalit :?: mountni to pres deamona anebo Alcohol 120% :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 pocky to sou hrry na psx ne? tak to jakym si konvertorem predelat na hry pro psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 namountovat to je zbytečné, asi se stáhl vadný archív, ale dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shai_tan
zdar, stáhl jsem hru (monster hunter 2 eng), ale místo .iso je to .bin, co s tím? Přejmenovat na iso?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts