Návštěvník Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Prodával jsem zde na fóru PS3. Dvakrát jsem mu ho posílal na dobírku. Poprvé mi špatně napsal své jméno a podruhé to nebyl schopný vyzvednout. Nyní nekomunikuje. Pokud někdo chce, můžu vám poslat jeho jméno a adresu, ať se případně nenapálí někdo další. Případně zde mohu i zveřejnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Prodával jsem zde na fóru PS3. Dvakrát jsem mu ho posílal na dobírku.Poprvé mi špatně napsal své jméno a podruhé to nebyl schopný vyzvednout. Nyní nekomunikuje. Pokud někdo chce, můžu vám poslat jeho jméno a adresu, ať se případně nenapálí někdo další. Případně zde mohu i zveřejnit. Nevim jak s ps3, ale ja se tohohle uzivatele musim zastat, protoze jsem mu posilal Xbox RROD na dobirku a vse probehlo bez problemu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Tak já nevím proč ze mě dělá debila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 To je otazka spis na nej :) Ja jen rikam, ze u me problem nebyl, takze to asi nebude vylozene nejaky podvodnik (to jsou zde jini, jmenuvite treba puddis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Tak jako tak já jsem kvůli němu přišel o 300kč na poštovném a zdržel se tím prodej mého PS3 o další dva měsíce. Navíc jsem se s ním chtěl i po té domluvit, ale nereaguje i přes to, že zde na fóru se i nadále pravidelně objevuje. Možná to není podvodník a nemusí to u něj být pravidlem, ale každopádně je toho schopný, jak jsem se přesvědčil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Tak jako tak já jsem kvůli němu přišel o 300kč na poštovném a zdržel se tím prodej mého PS3 o další dva měsíce.Navíc jsem se s ním chtěl i po té domluvit, ale nereaguje i přes to, že zde na fóru se i nadále pravidelně objevuje. Možná to není podvodník a nemusí to u něj být pravidlem, ale každopádně je toho schopný, jak jsem se přesvědčil. To ti ani nechci vymlouvat. Jen jsem sem napsal, protoze ja osobne s nim mam dobrou zkusenost, takze jsem chtel odhalit i druhou stranu mince... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Jasně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Takže své upozornění beru zpět. Uživatel "zd-x" nakonec přistoupil na dohodu a vše jsme spolu vyřešili. Rozhodně se tedy nejedná o nepoctivého uživatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Upozornění nakonec zpět neberu, ale naopak ho ještě zdůrazňuji. Nedá si říct. Jen samé lži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.