samo-88 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Stiahol som si hru na kinect sport patchol som ju na wawe 3 napalil dal do xboxu a napisalo mi to play dvd co mam robit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 No dej PLAY a hraj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 samo-88 Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Dal som play a nic kazdu hru co mam mi pusti v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 A Kinect mas pripojeny ku konzole??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 a maš kinect dashboard ktery ovladaš pohybem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
samo-88
Stiahol som si hru na kinect sport patchol som ju na wawe 3 napalil dal do xboxu a napisalo mi to play dvd co mam robit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.