jacobo Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Dobrý den, mám dotaz s instalaci tohohle windows. Na mém pc mám w sp2 ale chtel bych si nainstalovat sp3. Pls pošlete odkaz nebo napište návod a název nějakého programu na zalohu ovladaču a souborů.:bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Ahoj, na zálohu windows u nás používáme northon ghost. Udělá ti to kompletní obraz tvého systému. Takže pokud se stane nějaký problém, můžeš si vklidu načíst image a systém se ti kompletně vrátí to stejné podoby. Jinak provést update z sp2 na sp3 se bát nemusíš, nemělo by to provést nic zlého. On samotný sp3 obsahuje hodně věcí ohledně zabezpečení, jinak tak moc rozdílu oprtoi sp2 není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacobo Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Mam jeste jeden problem nainstaloval (nepouzival jsem ugrade) jsem si novy wxp ale stary xp tam zustalo a nevim co s tim?A jak si tam mam pri instalaci naformatovat disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.