sas Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 zdravim koupil jsem synovi ps 2 typ 39004 s cipem,problem byl ze odesl laser,mam stejny ps 39004 kde je mechanika dobra,tak jsem ji vymenil,ale ted nenacita ani origo ,napise hlasku format disc,tak nevim co ted,jeste dotaz jak se spousti paleny hry,a da se prehrat film s flesky pripadne jak zobrazim usb,pac kdyz flesku zasunu tak to nereaguje,omlouvam se za amatersky dotaz,ale ps jsem nikdy nemel tak nevim jak se s tim narábi.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 nevim o tom, ze by cip umel zobrazovat flashky to umi pouze FreeMCboot, ktery se nahrava na pametovou kartu ps2 a CD nebo palene hry normalne spusti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sas Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 bohuzel ani palene ani origo,zkousel jsem i cd s muzikou,dvd origo film,proste nic,jen naskoci potom hlaska format disc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 pokud je mechanika v poradku, priklanel bych se k moznosti, ze je sptne zapojena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sas Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 zapojena je ok flex kable kontrolovany,jinak laser sviti ,mechanika se toci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.