Lovefist_88 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Zdravím, chtěl bych poradit jak zkopírovat na ext. HDD film, který je ve formátu MKV a má přesně 10GB? Místo na mém ext. HDD mám okolo 20GB a přesto když ho tam chci zkopírovat, tak mi to napíše, že mám málo místa na disku. poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 protože to formát disku nepodporuje... rozděl si ho na tři části, ty tam nakopíruj a pak je znovu spoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 nebo ho naformatuj na NTFS,který to dovolí,ale smaže všechna dosavadní data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 presne tak, mas disk ve FAT32 formatu, tzn max nejaky 4GB na soubor. Musis preformatovat na NTFS aby si mohl kopirovat libovolnou velikost souboru, ale jak pise Lentilek2 predtim si data z toh odisku prehraj nekam jinam, jinak pri formatu o ne prijdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 systém souborů z FAT32 na NTFS lze i převést bez formátování... akorát pozor, pokud ten disk budeš chtít připojit třeba k PS3, která umí číst jen FAT32. běžně funguje Start=>Spustit, napsat cmd a Enter. zadá se příkaz convert x: /fs:ntfs (kde X: je písmeno jednotky, která má být převedena) a bez formátování... pokud se to neprovede a bude oznámeno, že jednotka není "čistá", tak spustit Kontrolu disku (s automatickým opravováním chyb) a opakovat postup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 systém souborů z FAT32 na NTFS lze i převést bez formátování... akorát pozor, pokud ten disk budeš chtít připojit třeba k PS3, která umí číst jen FAT32.běžně funguje Start=>Spustit, napsat cmd a Enter. zadá se příkaz convert x: /fs:ntfs (kde X: je písmeno jednotky, která má být převedena) a bez formátování... pokud se to neprovede a bude oznámeno, že jednotka není "čistá", tak spustit Kontrolu disku (s automatickým opravováním chyb) a opakovat postup... + se modlit, aby pritom nevypadl proud, jinak prijdes o vsechny data bez moznosti obnovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
Zdravím, chtěl bych poradit jak zkopírovat na ext. HDD film, který je ve formátu MKV a má přesně 10GB? Místo na mém ext. HDD mám okolo 20GB a přesto když ho tam chci zkopírovat, tak mi to napíše, že mám málo místa na disku. poradíte?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.