Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Používáte někdo adaptér na 2 sdhc karty?


trefcz

Otázka

Používáte někdo adaptér na 2 sdhc karty? Docela mě zaujalo toto možné řešení ale nevím jak to funguje ve hrách ( nesekají se? ) Máte někdo zkušenosti s těmito produkty?

Adaptér - http://www.lan-shop.cz/omega-40801-106082

Karta - http://www.softcom.cz/produkt/kingston-mobility-kit-g2-16gbmicrosdhc-karta-16gb-microsd-usb-ctecka2-adp/?flist=1

Děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

no vym o jednom členovy tady z fóra co má 2x 32GB v PSP,myslim že je to "KDYR".

EDIT: aby se to nesekalo potřebuješ MicroSD minimálně Class4 a nejlíp mít 2x stejnou Class páč když máš 1 kartu C4 a 2 kartu C6 tak vždy bude rychlost určovat ta menší Class (třída)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mám 2x16GB microsdhc od kingstona... class 4(to se rovná něco přes 4 Megabajty/s)... Hry mi jedou úplně v pohodě (pokud by si měl problémy a hry se ti sekali tak je převeď na iso a zkomprimuj je mín, aby byly větší... Jen co sem si je koupil tak sem nastahoval tolik her, že bych se z toho posral :D - Dante's inferno už mám dohraný :)

Já mám adaptér na micro sd karty. Používám 3 karty (2GB,8GB a 128 mb) a na všech my jedou hry filmy a ostatní věci bez problémů.

Ale to vždy když ty karty vyměníš tak to musíš zformátovat ne? (nebo používáš adaptér na jednu microsd kartu a ne na2)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

a co takhle řešení s redukcí photofast cr-3100 na velké SDHC karty? dá se to namontovat do PSP místo UMD mechaniky, viz http://kenbuys.com/photofast-cr-3100-sdhc-internal-psp-2000-mod/ a SDHC 16GB Class 10 stojí kolem 500 kč http://www.adshop.cz/vypocetni-technika/pameti/pametove-karty/adata-sdhc-karta-16gb-turbo-series-class-10.html , ten adaptér je taky kolem 500, takže 2 karty + adaptér se vejdou do 2000 ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

já mam 64gb. 2x32gb kingston class4 a žádné sekání a cpu mam u náročnějších her na 333 a u pohodovek ho mam na default. Jediné co je znát u velkejch pamětověk je načítání, ale furt je to 20x rychlejší než umd. spíš zapínání psp trvá dlouho, ale dá se to přežít

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja bych se chtel zeptat mam photofast cr 5400 v tom kartu a-data 8GB c4 a dnes jsem si dokoupil druhou tu stejnou a-data 8GB c4.

Problem je v tom ze mi PSP i PC ukazuje ze mam porad jen 8GB je nejakej postup jak naformatovat obe karty aby fungovali soucasne.

Uz jsem skousel kazdou zvlast i obe dohromady dokonce je i prohazovat a nic. Jakoby byl ten druhej slot mrtvej nebo co ale pokud je jen jedna karta v adapteru tak musi bít ve slotu c1.

Diky predem za rady.

Takze problem vyresen, zjistil jsem ze pokud vlozim jednu kartu do slotu tak druha nema dostatecny kontakt a je jedno jestli je to slot c1 nebo c2 ,tak jsem pod obe karty vlozil prouzek tvrdeho skycaku a uz to funguje .

Snad to muze pomoci ostatnim kdyby se problem naskytl .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu