Pokemaster Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Chtel bych si vypalit hry na pc bez prav(ve skole) a tak se ptam jak to mam udelat, abych to mohl vypalit. ImgBurn mi nesel naistalovat kvuli UAC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Chtel bych si vypalit hry na pc bez prav(ve skole) a tak se ptam jak to mam udelat, abych to mohl vypalit. ImgBurn mi nesel naistalovat kvuli UAC dej si na flashku pár nainstalovaných vypalovacích programů a vyzkoušej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 dej si na flashku pár nainstalovaných vypalovacích programů a vyzkoušej xD No, dal jsem si tam ImgBurn, muze nekdo poradit jeste jinej program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Puuuma Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 mRDL1.1 tenhle program je super ale bere jenom DVD-R DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pokemaster
Chtel bych si vypalit hry na pc bez prav(ve skole) a tak se ptam jak to mam udelat, abych to mohl vypalit. ImgBurn mi nesel naistalovat kvuli UAC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.