NextKing Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 při čtení klíče a nahrávání mechaniky,počítač se sekne a mechanika je v prdeli...prosím o rady děkuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 pls o pomoc... potřebuji pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Rada nad zlato,nechat si to flashnout u flashera a nelitovat petistovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 no...to je úžasný řešení... díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 na JF máš návod v pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 jj dík...přesně tohle mám ale když si nechám načíst klíč tak se mi to sekne a mechanika je vygumovaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 jj dík...přesně tohle mám ale když si nechám načíst klíč tak se mi to sekne a mechanika je vygumovaná... tak nemáš příslušnej řadič........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 příslušnej řadič mám...není to třeba počítačem (že by byl třeba starý a pomalý nebo tak???? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 příslušnej řadič mám...není to třeba počítačem (že by byl třeba starý a pomalý nebo tak???? ) ne... Co máš za mechaniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 83850c .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 liteon..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNikdo Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 A jak si zní dostal klíč ?si přeškrtával a pájel nebo si použil zlepšovák od Xecuteru ? Lite-on se totiž dělá jinak.... http://www.ixtreme.net/lt-lite-touch/guide-flashing-without-the-freezing-issue-t2663.html ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 lock, už urobeno.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NextKing
při čtení klíče a nahrávání mechaniky,počítač se sekne a mechanika je v prdeli...prosím o rady děkuju...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.