Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ja jsem splasil uplne novy telefon z aukra za 7000 ( i9000 ) a po nahozeni nove rom ,ktere mam v popisu je to hned super telefon a nic lepsiho za ty prachy jsem nesehnal.

A hlavne i hry v tom litaj paradne ( Quake III - 57 snimku v zakladu bez nastavovani ). Jinak bych ti spis doporucoval ten novej LG

http://aukro.cz/item1362449842_lg_p_500_optimus_one_black_android_2_2.html lidi si ho aspon chvalej a za ty prachy neni spatnej a dokonce i slusne zvlada fotky a hry. ( vykon )

Odesláno

Vidiš o LG jsem vůbec neuvažovala. Nevipadá to vůbec zle. Já bych chtěla aby to mělo GPS navigaci, 3G a Wifi. Zbytek je mi celkem fuk (samozřejmě aby z toho šlo volat a psát sms). Ono je to možná tím, že jsem pořád měla Nokie, vždycky jsem s nimi byla spokojená, ale co jsem se koukala na jejich dotykové telefony, tak je to děs a co jsem četla tak Simbian co do nich cpou stojí taky za starou belu.

Odesláno

Taky momentálně řeším nějaký mobil do těch 8000, a určitě bych se podíval na HTC Legend, ale ten stojí 8700... Takže do cenové hranice je taky dobrý Samsung Omnia II http://www.electroworld.cz/product/telefony-a-navigace/mobilni-telefony/SAMGTI8000BLA/telefon-samsung-i8000-omnia-ii, ale je v něm Windows 6.5 a nemá kapacitní displej, jinak všechny telefony do 8000 výbavou převyšuje :)

Odesláno
Displej je uplne vpohode ... HTC wildfire mam uz celkem dlouho .. a nemuzu si ho vynachválit .... ;) za ty penize je to fakt dělo ...

Tak to si asi nevidel modely tamu desire, galaxy s, ipgone 4 atd., ve srovnani s tim je kvalita displeje mizerne, myslim tedy rozliseni, telefon jsem v ruce drzel a me to teda dost odstrasilo a co lidi znam tak si taky stezujou :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu