Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Chci se zeptat jestli mi nedokáže někdo pomoc s problémem co mám s Tv.Chci na ní přehrávat videa přes Usb na flashce.V návodu k tv jsem se dočetl že přehrává snad jakýkoli formát videa,ale když dám flashku do tv a dám si načíst složku s filmy tak se mi tam vůbec nezobrazí.Skoušel sem fotky a ty šly ale videa ne,ještě než sem se v návodu dočetl že přehrává všechny formáty(Což mi bylo jasný už dávno) tak sem ty videa skoušel přeformátovat do jiných formátů(Ntsc,pal,MPEG 2) a stejně nic,už fakt nevim co stim. Tak jestli měl někdo stejný problém a ví co s tím byl bych rád za pomoc. (Vím že to je blbost ale někdo mi říkal že by na tý flashce měl být nějaký program co mi ty videa v Tv zobrazí,ale jelikož si tímhle nejsem jistý tak se radši zeptám všeobecně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvdark Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 A mas opravdu TV s podporou prehravani videí.Ja osobne mam samsunga 6 řady a ta mi video prehrava v pohode ale kdybych koupil 5 řadu tak ta uz video podporu nema jen hudbu a fotky a manual ktery mas k te televizi muze byt i na vyssi rady ktere tuhle podporu maji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Mám tuhle tv:http://www.alza.cz/televize/lcd-televize/32-82-cm/fullhd/32-lg-32ld350-d169720.htm Popravdě mě nikdy nenapadlo přemýšlet nad tím jestli má nějaká Tv podporu na přehrávání videí , jsem myslel že to přehrává každá,hmm tak to je zajímavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.