LelekCZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Ahoj k vánocům si pořizuji xbox 360 a přemýšlím nad tím jestli si multiplayer her jako je třeba Halo reach apod. zahrát z koupených her nebo si klidně flash udělat a hry hrát z vypálených DVD. Za odpovědi předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Tak s flashem hrát online můžeš, ale jen do té doby než dostaneš BAN. Obecně se nedoporučuje chodit s flashem na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Aha no já si pořizuji Xbox 360s takže na flash si ještě počkám tím pádem si asi pořídím Halo origo a chvilku zapařim multi player :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 No flash na Sko má vyjít už během prosince :) ..myslím, že bylo psáno do Vánoc takže dlouho čekat nebudeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Jj to vim... Ale ten team co to dělá zatim žádnou zprávu nedal tak nevim... Ale stále tajně věřim že ano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 live se plati to myslim ze vis jinak na live nechod s palenkama pokud nemas prachy furt na novej FW mechaniky a na placeni live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Prominte ze se vám tady do toho pletu ale zajímalo by me jak dlouho hrajete Live s Flashem bez toho aniž byste dostali Ban :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Samozdřejmě že tam nepolezu jinak na samotnej multiplayer ti stačí silver účet... Takže free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 aha a od kdy ti na hrani multiplayeru staci silver? na to je GOLD! silver je jen na dema a marketplace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 teď jsem se díval, že romik dělá flash slim tak mu skus napsat :) jak to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 aha a od kdy ti na hrani multiplayeru staci silver? na to je GOLD! silver je jen na dema a marketplace presne tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Prominte ze se vám tady do toho pletu ale zajímalo by me jak dlouho hrajete Live s Flashem bez toho aniž byste dostali Ban :-) Já chodím na Live pravidelně s flashem, ale nemám Gold, takže akorát postahuju demoverze, aktualizuju si hry a tak. Jsou to 3 roky co mám Xbox a všechno v pohodě. Hrál jsem akorát jeden měsíc, ten co jsem dostal k xku grátis, takže ty 3 roky zpátky. Jinak si aktualizuju firmware pokaždý, když je novej a všechno kontroluju v ABGX. (ale budu si příští rok kupovat nový monitor k Xku a asi si i ten GOLD koupím a něco si zahraju přes mulťák :) ) Samozdřejmě že tam nepolezu jinak na samotnej multiplayer ti stačí silver účet... Takže free Jakto, že na multiplayer stačí Silver? Vždyť to vždycky chtělo Gold. K čemu by teda teď Gold byl? Jen na stáhnutí některých přídavků a demoverzí o nějakej týden dřív? To by si nikdo nekoupil, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.