jesusek Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Zdravím. Mám problém a vůbec nevím jak to vyřešit. Tak to zkusím napsat sem. U dosti her mám problém s vykreslováním detailů (textur, stínů...). Např. u BF Bad Company 2 se všechny textury vykreslí, až se k nim přiblížím zblízka. Nebo stojím na kopci a podle toho jak se pohybuji, se pohybuje i stín pod kopcem. Nevím, ale hrál jsem stejnou hru u kamaráda a na takové problémy jsem nenarazil. Dělá mi to ve více hrách a nevím čím to může být. U toho BF se nic nemění ani po snížení nastavení (antialiazing a antro.... vůbec nic němění, ať už je na 32x a 16x nebo 4x a 4x). Mám vcelku výkonný pc (core i7 3.06ghz, 6gb ram 1600mhz, msi ngtx 460 hawx talon attack 1GB). Měl někdo podobný problém a ví jak ho vyřešit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 já mam stejnej problém v battlefieldu bad company 2, ale mam starej šrot. Já když dam, ale hru na plno (bez vyhlazování a habo/nebo jak se to jmenuje) tak je to normální, jak to má bejt. Hraješ to na maximálních detailech i s maximálním rozlišení (na tom rozlišení hodně záleží). Jinak v configu hry (dokumenty/bfbc2/settings) tak úplně dole je položka RenderAheadLimit=? a Fov=? tak jedna z nich má nastarosti to vykreslování (myslím že je to ta dolní). A pro jistotu si ten soubor zálohuj, až to budeš upravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.