tomour Odesláno Srpen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 Čau lidi mám dost velkej zásek a nevím co s ním.Mám odehráno 30% a sebráno asi 305 vajec.Na mapce se mi ukazuje že mám jít za elfem ale když k němu přijdu jen na mě blbě čumí.díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Srpen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 nevim presne kde jsi, mohls napsat alespon cos dokoncil naposledy. Ale myslim, ze musis projit kolem nej do te zadni mistnosti, jak je ta postel a tam odehrat hru v Dream Stage. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomour Odesláno Srpen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 poslední jsem odehrál strip mine a ty deram stage jsem odehrál už tři a nevím furt jak dál jsem z toho fakt zoufalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Hele podle názvu ti asi lidi moc nepomůžou,spíše popiš situaci od te mise ,která byla poslední.Co jsi v ní měl udělat a co jsi už splnil a tak? Jestli to bylo to jak jsi prolítnul tím teleportam a měl jsi tam plnit nějaké 3 mise,tak musíš všechny udělat a potom se ti odemkne další mise s tím spánkem tu doděláš a na mapce by se ti měl öbjevit další úkol.Jestli to popisuji správně ,tak jsem s tím měl taky problem než mi došlo že se musím vrátit... je to popsané složitě takže jestli chceš tak napiš na 451-364-451 a mohu ti poradit více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.