Viitaz Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Zdarec za boha nemůžu přijít nato,kde se vypínaj..de to vubec? dám thanks tomu kdo mi poradí:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Vypina se v nastaveni xboxu. Zmackni Guide button (velke kulate uprostred), najed az uplne v pravo do zalozky settings a zvol preferences, kde ve vibracich odskrtnes...hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 díky moc =) LOCK PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Neda mi to nereagovat... uz mas azda 2 roky X360 a este si dashboard komplet nepreskumal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Neda mi to nereagovat... uz mas azda 2 roky X360 a este si dashboard komplet nepreskumal? Já se v tom fakt nehrabu :D je mi to tak nějak jedno....jakože jo,projížděl sem to ale ty vibrace bych fakt neobjevil ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 To spis zavani lenosti nez neznalosti. Ja osobne jsem taky dashboard tak dopdrobna nezkoumal, ale jakožto inteligentnimu cloveku (:)) mi dojde, ze to tam nekde bude, pravdobodobne v nastaveni a kouknu se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Viitaz
Zdarec za boha nemůžu přijít nato,kde se vypínaj..de to vubec? dám thanks tomu kdo mi poradí:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.