Viitaz Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 Zdarec za boha nemůžu přijít nato,kde se vypínaj..de to vubec? dám thanks tomu kdo mi poradí:bash: Citovat
0 DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 Vypina se v nastaveni xboxu. Zmackni Guide button (velke kulate uprostred), najed az uplne v pravo do zalozky settings a zvol preferences, kde ve vibracich odskrtnes...hotovo Citovat
0 Viitaz Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 díky moc =) LOCK PLS Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 Neda mi to nereagovat... uz mas azda 2 roky X360 a este si dashboard komplet nepreskumal? Citovat
0 Viitaz Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 Neda mi to nereagovat... uz mas azda 2 roky X360 a este si dashboard komplet nepreskumal? Já se v tom fakt nehrabu :D je mi to tak nějak jedno....jakože jo,projížděl sem to ale ty vibrace bych fakt neobjevil ;-) Citovat
0 DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2010 To spis zavani lenosti nez neznalosti. Ja osobne jsem taky dashboard tak dopdrobna nezkoumal, ale jakožto inteligentnimu cloveku (:)) mi dojde, ze to tam nekde bude, pravdobodobne v nastaveni a kouknu se... Citovat
Otázka
Viitaz
Zdarec za boha nemůžu přijít nato,kde se vypínaj..de to vubec? dám thanks tomu kdo mi poradí:bash:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.