chosiik Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 čau všichni potřeboval bych poradit nejlepší hry když budem mít 2/3 ovladače ? mám wordl cup 2010 Nhl11 Fifa street 3 Black Ops co byste ješte dopuručili ? napište prosím co nejvíc zajímá mě každýho názor dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jagr68 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 fifa 11 a jestli jde tak i mw2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Tekken 6,Gears of war,army of two atd... je toho hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 co-op hry si mozes pozriet tu: http://www.co-optimus.com/system/1/xbox-360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chosiik
čau všichni potřeboval bych poradit nejlepší hry když budem mít 2/3 ovladače ? mám wordl cup 2010 Nhl11 Fifa street 3 Black Ops co byste ješte dopuručili ? napište prosím co nejvíc zajímá mě každýho názor dík ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.