Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 3004 FW5,50-prometheus

Tomas07777

Recommended Posts

To je screen z tvýho nastavení na převod nebo to je jen ukázka toho programu? No nedivím se, že to nejde.

1) Je tam nastavený rozlišení 720x404 - PSP má rozlišení 480x272.

2) Není tam uvedenej video kodek - H.264 (x264) ideální.

A jak už padlo, vynikající program na převod pro PSP je XviD4PSP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Děkuji moc za radu já jsem z toho už celkem špatnej.Má to být dárek pro syna.Zalamil jsem místo toho abych si zjistil podrobnosti tak jsem šel a koupil to a pak se nestačil divit.Mám doma Ps1 Ps2 a mylně jsem se domníval že to bude pohoda to flashnout.Zajímám se o PSP zajímám tři dny tak teprve všemu začínám přicházet na kloub.Když bys náhodou zjistil až samozřejmě vyjde plně funkční 6.20 tn hen .Tak mi dej prosím vědět.Jinak budu dál zkoumat hledat a zjištovat.Ještě jdnou dík.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Děkuji moc za radu já jsem z toho už celkem špatnej.Má to být dárek pro syna.Zalamil jsem místo toho abych si zjistil podrobnosti tak jsem šel a koupil to a pak se nestačil divit.Mám doma Ps1 Ps2 a mylně jsem se domníval že to bude pohoda to flashnout.Zajímám se o PSP zajímám tři dny tak teprve všemu začínám přicházet na kloub.Když bys náhodou zjistil až samozřejmě vyjde plně funkční 6.20 tn hen .Tak mi dej prosím vědět.Jinak budu dál zkoumat hledat a zjištovat.Ještě jdnou dík.

pochybuju,ze jeste nekdy bude funkcni hen na tak vysoky FW,ale mozna ti pomuze,alespon toto, stahni si Half Byte Loader, umožňuje spuštění množství homebrew her, emulátorů a dalších aplikací (neumožňuje spouštění ISO a PSOne her!). Musis si ale sehnat demoverzi Patapon 2.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu